Review plaatsen

Wat vinden klanten van ons?

5,0 rating
24 mei 2020

Top bedrijf! 5 sterren niets minder.

Cees
5,0 rating
11 mei 2020

Wij hebben het melkmeisje van Johannes Vermeer van alu art besteld bij icon-art
Het overtrof onze stoutste verwachting
Ik kan er uren naar kijken ,zo mooi
We hadden het na twee weken in huis ,dus zeer snel
Ik kan iedereen Icon-art aanbevelen
Goede service en prettig contact
Zeker vijf sterren Coby van de wetering

Coby van de Wetering
5,0 rating
6 mei 2020

Mede dankzij de handige chat functie waar ik al mijn vragen heb kunnen stellen en snel antwoord kreeg zojuist mijn eerste bestelling geplaatst, voor deze service krijgen jullie van mij al 5 sterren!! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van het stuk maar gezien de eerdere recensies twijfel ik daar geen seconde aan. Grtz Monica

Monica
5,0 rating
18 april 2020

Machtig mooie gallery art!

Bart
5,0 rating
15 april 2020

Ondanks de Corona situatie toch snel mijn bestelling ontvangen. Meerdere malen contact gehad met de medewerkers en keurig geholpen. Het kunstwerk staat heel erg mooi boven de eettafel, zelfs mooier dan ik had verwacht. Ik ben er zeer content mee.

Hanne
5,0 rating
13 april 2020

Onlangs het schilderij van “money never sleeps” op aluminium dibond besteld. Heel tevreden over de kwaliteit van het werk & over de communicatie via mail. Vriendelijk, oprecht en gevoel voor humor! Met andere woorden, goeie customer care zoals het hoort! 😉

Bryan
5,0 rating
9 april 2020

Super vet schilderij! Top afgewerkt.

Bob Mulders
5,0 rating
31 maart 2020

Nadat we het plexiglas schilderij van de IBARRA WOMAN WITH BUTTERFLIES in een winkel hadden gezien waren we opslag verliefd, wat een prachtig kunstwerk!
Omdat we nogal geschrokken waren van de prijs zijn we online gaan zoeken naar een voordeliger alternatief en kwamen we uit bij Icon Art. Ik heb eerst per chat en daarna ook telefonisch contact opgenomen en mij werd verteld dat door de hoogglans afwerking van het speciale aluminium (Alu Art) het kunstwerk dezelfde ”plexiglas look” krijgt. Dolblij hebben we direct het kunstwerk besteld en is het ongeveer 2 weken later (eerder dan verwacht) al geleverd. Mijn man heeft hem afgelopen weekend opgehangen en we zijn er super blij mee. Bedankt voor de goede service en het eerlijke advies. Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Fam. van Hout
5,0 rating
26 maart 2020

Dank voor de snelle levering. Gr. Melis

Melissa
5,0 rating
11 februari 2020

Ben erg blij met mijn bestelling, het luxe hoogglans schilderij staat prachtig boven ons dressoir. Nadat we twijfelden over de uitvoering en maat hebben we contact opgenomen en ons laten adviseren. Super bedankt voor het eerlijke advies. Wij raden jullie iedereen aan.

Shirley
5,0 rating
6 februari 2020

Werkelijk geweldig Alu Art schilderij besteld bij Icon Art. Het was het wachten meer dan waard!

Marjon
5,0 rating
24 januari 2020

Super!

Mees
5,0 rating
5 januari 2020

Aanrader! Hele leuke prijs voor de kwaliteit die je krijgt.

J.Verhoeven
5,0 rating
28 december 2019

Ik heb een geweldig mooi kunstwerk van de PEAKY BLINDERS als kerstcadeau gekregen (van mijn vader). Bedankt voor alle medewerking en het mede mogelijk maken van de snelle levering. Fijne jaarwisseling alvast!!

Kevin
5,0 rating
17 december 2019

Super geholpen en geadviseerd. Voor service en kwaliteit krijgen jullie van ons een 10.

van den Bergjes
5,0 rating
10 december 2019

Het super gave kunstwerk ”Gangsters Paradise” verleden week ontvangen en wat is ie mooi! Kan er uren naar blijven kijken.
Hele mooie afwerking en het is echt een degelijk ”schilderij”. Het stevige aluminium profiel aan de achterzijde maakt het geheel helemaal compleet, hieraan kun je echt zien dat er vakmensen aan gewerkt hebben. Alleen maar lof voor jullie!

Bjorn
3,0 rating
15 november 2019

Vanmorgen zoals toegezegd de bestelling ontvangen waar we super blij mee zijn, over de kwaliteit en de communicatie niets aan te merken want het is echt een plaatje geworden! Toch heb ik een kleine opmerking wat jullie misschien op kunnen nemen met de vervoerder, de chauffeur had zijn bus midden op de straat geparkeerd waardoor er een enorme file is ontstaan in de straat. Hier zullen mijn buren niet blij mee zijn! Ik weet dat jullie hier geen invloed op hebben maar wilde het toch even gezegd hebben. Nogmaals dank voor het prachtige schilderij!

Connie
5,0 rating
11 november 2019

Geweldige kwaliteit art prints. Heb al heel wat positieve reacties ontvangen van mijn klanten en uiteraard doorverwezen naar jullie! Groetjes Monique

Lunchroom Lekker
5,0 rating
24 oktober 2019

Wat een top collectie met dollar art hebben jullie zeg. Heb ze al vaker in verschillende winkels zien hangen maar zo online wordt hij tenminste veilig thuis bezorgd 😉
Bedankt voor de service en het afleveren.

Bart
5,0 rating
22 oktober 2019

WAT EEN PLAATJE, GANGSTERS PARADISE. HIJ STAAT PRACHTIG BOVEN ONZE EET TAFEL.

JOHN
5,0 rating
7 oktober 2019

Toppie!

Versteegh
5,0 rating
25 september 2019

Mooie uitgebreide collectie 🙂 wij zijn geslaagd.

Machteld
5,0 rating
19 september 2019

Geweldig mooie collectie wanddecoratie. Zojuist alweer mijn 3e aankoop gedaan.
Groet, Thea

Thea Vossenberg
5,0 rating
9 september 2019

Super mooi schilderij LAST SUPPER met alle grote maffia kopstukken op dibond besteld en binnen 4 dagen al geleverd. Prachtige eyecatcher voor boven onze bank.
Bedankt. Gr, Mario

Mario
4,0 rating
23 juli 2019

Iets later geleverd dan bevestigd maar gelukkig netjes opgelost, bedankt weer 🙂

D.
5,0 rating
18 juli 2019

Natuurlijk wil ik een beoordeling achter laten!
Top bedrijf met top producten, alleen de beste kwaliteit! Bedankt voor de geweldige schilderijen.

Lonneke
5,0 rating
12 juli 2019

Ons gepersonaliseerd schilderij is vanmorgen geleverd. Helemaal super. Bedankt voor het mooie proces! P.S. de foto’s volgen zodra hij hangt 🙂

Tugba
5,0 rating
25 juni 2019

Gisteren zijn de plexi-blokken en het plexiglas schilderij netjes aan huis geleverd, complimenten ook voor de bezorger!
Ik heb ze bij andere winkels gezien maar die van jullie zijn toch echt de allermooiste, ben hier heel erg blij mee. Prachtige kwaliteit!
Groetjes,
Jessy

Jessy
5,0 rating
20 juni 2019

Mooie complete Alu Art collectie.
Bedankt voor de dollar 90×200!

Alicia
5,0 rating
14 juni 2019

Hele mooie aluminium Dollar wanddecoraties goud & zilver besteld voor mijn zonen. Ze zijn er hartstikke blij mee. Ik kan Icon Art zeker aanbevelen!

Fam. van Gerven
5,0 rating
12 juni 2019

Prachtig schilderij Gangster Paradise op aluminium dibond gehad. Binnen 2 dagen had ik hem al boven me bank hangen, zo snel had ik hem niet verwacht! Super bedankt.

John Bijnen
5,0 rating
3 mei 2019

Heel mooi schilderij van jullie ontvangen, ga hier zeker vaker bestellen! Tot snel weer

Irma Tijssen
5,0 rating
1 mei 2019

GANGSTERS PARADISE 120x180cm op plexiglas zojuist geleverd, SUPER echt geweldig Icon Art!

Melany
4,0 rating
15 april 2019

Een dagje later geleverd dan bevestigd maar na het uitpakken en ophangen was ik dat zo vergeten! Super bedankt voor dit mooie kunstwerk schilderij op aluminium dibond. Hele mooie kwaliteit voor een leuke prijs. Groetjes

Manuela Wouters
5,0 rating
8 april 2019

SUPER KWALITEIT EN SERVICE! MIJN COMPLIMENTEN!

Ronald
5,0 rating
3 april 2019

Bedankt voor de snelle levering IconArt!
Heeeel blij met mijn 2 dollars plexiglas :D:D
Jammer dat ik er geen foto bij kan zetten 😉

Sharon
5,0 rating
29 maart 2019

Kan mij geluk niet op vandaag al geleverd. Maandag besteld en voor het weekend al in huis, super. AANRADER!
Groetjes van een tevreden klant.

R.
5,0 rating
26 maart 2019

Na een aantal keer te hebben gesproken en advies te hebben gewonnen uiteindelijk online een bestelling geplaatst. Resultaat mag er wezen! Heb niet 1 maar 2 prachtige eyecatchers aan mijn muur hangen. Onze woonkamer is nu helemaal af. Super bedankt!!

Demi en Mark
5,0 rating
25 maart 2019

Bedankt voor het mooie Alu Art schilderij. Het was het wachten meer dan waard. Ines

Ines
5,0 rating
21 maart 2019

Wauw wat ben ik blij met mijn schilderij! En nog bedankt voor het meedenken Icon Art. Ik ben dik tevreden.

Saskia
5,0 rating
21 maart 2019

Snelle levering, zeer tevreden! Groeten, Mike

Mikey
5,0 rating
17 maart 2019

Aantal plexiglasblokken besteld voor mezelf en een als cadeautje, heel blij mee! Bedankt voor de snelle levering:) x

Sanne de Greef
5,0 rating
17 maart 2019

Gangsters paradise op plexiglas besteld en binnen een week al geleverd. TOP!

Tarik B.
5,0 rating
6 maart 2019

Eerlijk advies, kwaliteit en klantgerichtheid stond bovenaan bij de aankoop. Dit was goed te merken. Mijn plexiglas schilderij is DE eye catcher van mijn woonkamer. Thanks Iconart!

Say
5,0 rating
26 februari 2019

Super service. Hier ga ik zeer zeker vaker bestellen!

Anne vd Ven
5,0 rating
20 februari 2019

Na telefonisch contact heb ik op 6 februari the godfather op plexiglas besteld en een week later werd ie al geleverd! Bedankt voor de snelle levering/service

Mo
5,0 rating
16 februari 2019

Super service!! Wij zijn heel blij met ons nieuw kunstwerk op plexiglas, top kwaliteit.

Danielle
4,0 rating
8 februari 2019

Top service! Ze komen hun woord na. En eindelijk een keer iets nieuws wat je niet overal ziet. Toppie!

Jay
5,0 rating
2 februari 2019

Top kwaliteit wanddecoratie gekocht. Afmeting 120×180 plexiglas. Foto was scherp. Zeer tevreden!

Vince
4,0 rating
1 februari 2019

Ik was op zoek naar iets speciaals voor in mijn woonkamer. Ze medewerkers van Icon Art dachten goed mee met mijn wensen en kwamen met goede ideeën. Zeer tevreden over de levering en mijn nieuwe pronkstuk! 🙂

Petra