Review plaatsen

Wat vinden klanten van ons?

3,0 rating
15 november 2019

Vanmorgen zoals toegezegd de bestelling ontvangen waar we super blij mee zijn, over de kwaliteit en de communicatie niets aan te merken want het is echt een plaatje geworden! Toch heb ik een kleine opmerking wat jullie misschien op kunnen nemen met de vervoerder, de chauffeur had zijn bus midden op de straat geparkeerd waardoor er een enorme file is ontstaan in de straat. Hier zullen mijn buren niet blij mee zijn! Ik weet dat jullie hier geen invloed op hebben maar wilde het toch even gezegd hebben. Nogmaals dank voor het prachtige schilderij!

Connie
5,0 rating
11 november 2019

Geweldige kwaliteit art prints. Heb al heel wat positieve reacties ontvangen van mijn klanten en uiteraard doorverwezen naar jullie! Groetjes Monique

Lunchroom Lekker
5,0 rating
24 oktober 2019

Wat een top collectie met dollar art hebben jullie zeg. Heb ze al vaker in verschillende winkels zien hangen maar zo online wordt hij tenminste veilig thuis bezorgd πŸ˜‰
Bedankt voor de service en het afleveren.

Bart
5,0 rating
22 oktober 2019

WAT EEN PLAATJE, GANGSTERS PARADISE. HIJ STAAT PRACHTIG BOVEN ONZE EET TAFEL.

JOHN
5,0 rating
7 oktober 2019

Toppie!

Versteegh
5,0 rating
25 september 2019

Mooie uitgebreide collectie πŸ™‚ wij zijn geslaagd.

Machteld
5,0 rating
19 september 2019

Geweldig mooie collectie wanddecoratie. Zojuist alweer mijn 3e aankoop gedaan.
Groet, Thea

Thea Vossenberg
5,0 rating
9 september 2019

Super mooi schilderij LAST SUPPER met alle grote maffia kopstukken op dibond besteld en binnen 4 dagen al geleverd. Prachtige eyecatcher voor boven onze bank.
Bedankt. Gr, Mario

Mario
4,0 rating
23 juli 2019

Iets later geleverd dan bevestigd maar gelukkig netjes opgelost, bedankt weer πŸ™‚

D.
5,0 rating
18 juli 2019

Natuurlijk wil ik een beoordeling achter laten!
Top bedrijf met top producten, alleen de beste kwaliteit! Bedankt voor de geweldige schilderijen.

Lonneke
5,0 rating
12 juli 2019

Ons gepersonaliseerd schilderij is vanmorgen geleverd. Helemaal super. Bedankt voor het mooie proces! P.S. de foto’s volgen zodra hij hangt πŸ™‚

Tugba
5,0 rating
25 juni 2019

Gisteren zijn de plexi-blokken en het plexiglas schilderij netjes aan huis geleverd, complimenten ook voor de bezorger!
Ik heb ze bij andere winkels gezien maar die van jullie zijn toch echt de allermooiste, ben hier heel erg blij mee. Prachtige kwaliteit!
Groetjes,
Jessy

Jessy
5,0 rating
20 juni 2019

Mooie complete Alu Art collectie.
Bedankt voor de dollar 90×200!

Alicia
5,0 rating
14 juni 2019

Hele mooie aluminium Dollar wanddecoraties goud & zilver besteld voor mijn zonen. Ze zijn er hartstikke blij mee. Ik kan Icon Art zeker aanbevelen!

Fam. van Gerven
5,0 rating
12 juni 2019

Prachtig schilderij Gangster Paradise op aluminium dibond gehad. Binnen 2 dagen had ik hem al boven me bank hangen, zo snel had ik hem niet verwacht! Super bedankt.

John Bijnen
5,0 rating
3 mei 2019

Heel mooi schilderij van jullie ontvangen, ga hier zeker vaker bestellen! Tot snel weer

Irma Tijssen
5,0 rating
1 mei 2019

GANGSTERS PARADISE 120x180cm op plexiglas zojuist geleverd, SUPER echt geweldig Icon Art!

Melany
4,0 rating
15 april 2019

Een dagje later geleverd dan bevestigd maar na het uitpakken en ophangen was ik dat zo vergeten! Super bedankt voor dit mooie kunstwerk schilderij op aluminium dibond. Hele mooie kwaliteit voor een leuke prijs. Groetjes

Manuela Wouters
5,0 rating
8 april 2019

SUPER KWALITEIT EN SERVICE! MIJN COMPLIMENTEN!

Ronald
5,0 rating
3 april 2019

Bedankt voor de snelle levering IconArt!
Heeeel blij met mijn 2 dollars plexiglas :D:D
Jammer dat ik er geen foto bij kan zetten πŸ˜‰

Sharon
5,0 rating
29 maart 2019

Kan mij geluk niet op vandaag al geleverd. Maandag besteld en voor het weekend al in huis, super. AANRADER!
Groetjes van een tevreden klant.

R.
5,0 rating
26 maart 2019

Na een aantal keer te hebben gesproken en advies te hebben gewonnen uiteindelijk online een bestelling geplaatst. Resultaat mag er wezen! Heb niet 1 maar 2 prachtige eyecatchers aan mijn muur hangen. Onze woonkamer is nu helemaal af. Super bedankt!!

Demi en Mark
5,0 rating
25 maart 2019

Bedankt voor het mooie Alu Art schilderij. Het was het wachten meer dan waard. Ines

Ines
5,0 rating
21 maart 2019

Wauw wat ben ik blij met mijn schilderij! En nog bedankt voor het meedenken Icon Art. Ik ben dik tevreden.

Saskia
5,0 rating
21 maart 2019

Snelle levering, zeer tevreden! Groeten, Mike

Mikey
5,0 rating
17 maart 2019

Aantal plexiglasblokken besteld voor mezelf en een als cadeautje, heel blij mee! Bedankt voor de snelle levering:) x

Sanne de Greef
5,0 rating
17 maart 2019

Gangsters paradise op plexiglas besteld en binnen een week al geleverd. TOP!

Tarik B.
5,0 rating
6 maart 2019

Eerlijk advies, kwaliteit en klantgerichtheid stond bovenaan bij de aankoop. Dit was goed te merken. Mijn plexiglas schilderij is DE eye catcher van mijn woonkamer. Thanks Iconart!

Say
5,0 rating
26 februari 2019

Super service. Hier ga ik zeer zeker vaker bestellen!

Anne vd Ven
5,0 rating
20 februari 2019

Na telefonisch contact heb ik op 6 februari the godfather op plexiglas besteld en een week later werd ie al geleverd! Bedankt voor de snelle levering/service

Mo
5,0 rating
16 februari 2019

Super service!! Wij zijn heel blij met ons nieuw kunstwerk op plexiglas, top kwaliteit.

Danielle
4,0 rating
8 februari 2019

Top service! Ze komen hun woord na. En eindelijk een keer iets nieuws wat je niet overal ziet. Toppie!

Jay
5,0 rating
2 februari 2019

Top kwaliteit wanddecoratie gekocht. Afmeting 120×180 plexiglas. Foto was scherp. Zeer tevreden!

Vince
4,0 rating
1 februari 2019

Ik was op zoek naar iets speciaals voor in mijn woonkamer. Ze medewerkers van Icon Art dachten goed mee met mijn wensen en kwamen met goede ideeΓ«n. Zeer tevreden over de levering en mijn nieuwe pronkstuk! πŸ™‚

Petra