Nu tijdelijk 15% KORTING tijdens de lente sale! Galeriekwaliteit Made in Holland! Gratis verzending Met gespecialiseerde transporteur! Beoordeeld als ''Uitstekend'' Check onze reviews! ★★★★★
Nu tijdelijk 15% KORTING tijdens de lente sale! Galeriekwaliteit Made in Holland! Gratis verzending Met gespecialiseerde transporteur! Beoordeeld als ''Uitstekend'' Check onze reviews! ★★★★★

ICON ART

Bij Icon Art vind je de meest exclusieve en betaalbare kunstwerken voor aan de muur. In slechts enkele stappen hangt er een prachtig werk aan jouw muur!
Van moderne iconische eyecatchers zoals The Rest is History waarin vele celebrities staan te schitteren tot klassieke Oude Meesters zoals de Nachtwacht.

MONEY NEVER SLEEPS

 208,00 1.058,00
Dit kunstwerk wordt speciaal op bestelling vervaardigd. De levertijd hiervan is ca. 1 week.
Opties selecteren

OVER ONS

Onze online kunstgalerie levert al 7 jaar lang prachtige kunstwerken direct aan consumenten via onze webshop. Maar dat is niet alles – wij werken ook samen met inrichters, interieurzaken en diverse hotels, bars en restaurantketens. Door deze samenwerkingen kunnen wij onze kunstwerken aan een breder publiek tonen en ons merk versterken.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en daarom bieden wij een zeer gebruiksvriendelijke webshop aan. Hier kan iedereen eenvoudig de mooiste kunstwerken bestellen. Maar ook in onze samenwerkingen met de inrichters, interieurzaken en horecagelegenheden streven wij naar de beste service. Wij denken altijd mee met onze partners om zo de perfecte kunstwerken te vinden voor hun specifieke behoeften.

Ons assortiment bestaat uit een sterk geselecteerde collectie van kunstwerken die wij zelf produceren en creëren. Hiermee willen wij ons onderscheiden in de markt en de beste kwaliteit leveren voor een eerlijke prijs. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld alleen museumkwaliteit acryl, wat onze kunstwerken een unieke uitstraling en hoge duurzaamheid geeft.

Als bedrijf zijn wij gepassioneerd door kunst en willen wij anderen inspireren en raken met onze prachtige kunstwerken. Wij zijn er trots op dat we al zoveel mensen hebben kunnen bereiken en kijken er naar uit om nog vele jaren door te gaan met onze missie.