Reviews

Wat vinden klanten van ons?

5,0 rating
3 mei 2019

Heel mooi schilderij van jullie ontvangen, ga hier zeker vaker bestellen! Tot snel weer

Irma Tijssen
5,0 rating
1 mei 2019

GANGSTERS PARADISE 120x180cm op plexiglas zojuist geleverd, SUPER echt geweldig Icon Art!

Melany
4,0 rating
15 april 2019

Een dagje later geleverd dan bevestigd maar na het uitpakken en ophangen was ik dat zo vergeten! Super bedankt voor dit mooie kunstwerk schilderij op aluminium dibond. Hele mooie kwaliteit voor een leuke prijs. Groetjes

Manuela Wouters
5,0 rating
8 april 2019

SUPER KWALITEIT EN SERVICE! MIJN COMPLIMENTEN!

Ronald
5,0 rating
3 april 2019

Bedankt voor de snelle levering IconArt!
Heeeel blij met mijn 2 dollars plexiglas :D:D
Jammer dat ik er geen foto bij kan zetten 😉

Sharon
5,0 rating
29 maart 2019

Kan mij geluk niet op vandaag al geleverd. Maandag besteld en voor het weekend al in huis, super. AANRADER!
Groetjes van een tevreden klant.

R.
5,0 rating
26 maart 2019

Na een aantal keer te hebben gesproken en advies te hebben gewonnen uiteindelijk online een bestelling geplaatst. Resultaat mag er wezen! Heb niet 1 maar 2 prachtige eyecatchers aan mijn muur hangen. Onze woonkamer is nu helemaal af. Super bedankt!!

Demi en Mark
5,0 rating
25 maart 2019

Bedankt voor het mooie Alu Art schilderij. Het was het wachten meer dan waard. Ines

Ines
5,0 rating
21 maart 2019

Wauw wat ben ik blij met mijn schilderij! En nog bedankt voor het meedenken Icon Art. Ik ben dik tevreden.

Saskia
5,0 rating
21 maart 2019

Snelle levering, zeer tevreden! Groeten, Mike

Mikey
5,0 rating
17 maart 2019

Aantal plexiglasblokken besteld voor mezelf en een als cadeautje, heel blij mee! Bedankt voor de snelle levering:) x

Sanne de Greef
5,0 rating
17 maart 2019

Gangsters paradise op plexiglas besteld en binnen een week al geleverd. TOP!

Tarik B.
5,0 rating
6 maart 2019

Eerlijk advies, kwaliteit en klantgerichtheid stond bovenaan bij de aankoop. Dit was goed te merken. Mijn plexiglas schilderij is DE eye catcher van mijn woonkamer. Thanks Iconart!

Say
5,0 rating
26 februari 2019

Super service. Hier ga ik zeer zeker vaker bestellen!

Anne vd Ven
5,0 rating
20 februari 2019

Na telefonisch contact heb ik op 6 februari the godfather op plexiglas besteld en een week later werd ie al geleverd! Bedankt voor de snelle levering/service

Mo
5,0 rating
16 februari 2019

Super service!! Wij zijn heel blij met ons nieuw kunstwerk op plexiglas, top kwaliteit.

Danielle
4,0 rating
8 februari 2019

Top service! Ze komen hun woord na. En eindelijk een keer iets nieuws wat je niet overal ziet. Toppie!

Jay
5,0 rating
2 februari 2019

Top kwaliteit wanddecoratie gekocht. Afmeting 120×180 plexiglas. Foto was scherp. Zeer tevreden!

Vince
4,0 rating
1 februari 2019

Ik was op zoek naar iets speciaals voor in mijn woonkamer. Ze medewerkers van Icon Art dachten goed mee met mijn wensen en kwamen met goede ideeën. Zeer tevreden over de levering en mijn nieuwe pronkstuk! 🙂

Petra

Klanten beoordelen ons met

4.8
4,8 rating
4.8 van 5 sterren (gebaseerd op 19 beoordelingen)
Uitstekend84%
Heel goed16%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%