Godfather schilderij zwart wit

ICON ART; GODFATHER SCHILDERIJ ZWART WIT

Icon Art heeft een exclusieve betaalbare fotocollectie samengesteld van Hollywood iconen zoals Muhammad Ali, Brigitte Bardot, James Bond, The Godfather, James Dean, Marilyn Monroe, Sofia Loren & Mike Tyson. Deze prachtige vintage foto’s worden in een gelimiteerde oplage geprint waardoor u iets unieks in huis haalt. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen zijn onze kunstwerken een ware eyecatcher voor uw interieur. De foto wordt op Fuji fotopapier geprint en vervolgens afgewerkt met een 5mm hoogglans plexiglas plaat voor een prachtig diepte-effect. Het Godfather schilderij zwart wit komt hierdoor echt tot leven en geeft uw interieur een moderne, chique uitstraling. De speciale high-end afwerking van onze kunstwerken wordt ook in musea gebruikt. Doordat u rechtstreeks van de producent koopt kunnen wij de producten zeer scherp aanbieden en snel leveren.

GODFATHER SCHILDERIJ ZWART WIT
De foto wordt op Fuji fotopapier geprint en vervolgens afgewerkt met hoogglans plexiglas van 5mm dik. Door het plexiglas worden de kleuren vele malen intenser en daardoor krijgt het een prachtig diepte-effect. De 5mm dikke plexiglasplaat met de foto wordt met een 100% dekkende folie afgewerkt. De foto komt hierdoor echt tot leven! Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen bent u bij Icon Art verzekerd van jarenlang plezier van uw kunstwerk, zonder dat de kleurintensiteit afneemt.

OPHANGSYSTEEM
Het kunstwerk wordt aan de achterzijde rondom voorzien van een sterk aluminium profiel van 1,5 cm dik. Hierdoor krijgt uw Godfather schilderij zwart wit op plexiglas een zwevend effect. Doordat het profiel op 5cm uit de rand wordt verlijmd, is het vanaf de zijkant niet zichtbaar. Het achterprofiel zorgt tevens voor extra stabiliteit en voorkomt dat het paneel krom kan trekken.

FOTO OP PLEXIBLOK
De foto wordt geprint op Fuji fotopapier en vervolgens veredeld met plexiglas van maar liefst 30mm dik. Hierdoor kan het blok overal worden neergezet, bijvoorbeeld in een kast of op een dressoir of vensterbank. Het is dus niet nodig om het op te hangen. Het fotoblok heeft een luxe uitstraling door de fijne afwerking en de gepolijste randen. Het oppervlak is glanzend, waardoor de foto echt gaat stralen. Door de dikte van het plexiglas ontstaat er een mooi diepte-effect. Tot slot zorgt het plexiglas voor een optimale detailweergave van de foto. Icon Art heeft fotokunst op plexiblok in verschillende formaten, zowel verticaal als horizontaal.

STEVIGHEID
Het fotoblok staat dankzij zijn dikte stabiel in een kast of op een dressoir en heeft dus geen standaard nodig. Dit moderne designobject kan overal worden geplaatst en brengt uw interieur echt tot leven. Het is ondanks zijn kleine formaat een ware eyecatcher voor uw interieur.