Over ons

LUXE WANDDECORATIE VAN ICON ART

Het team van Icon Art heeft een exclusieve fotocollectie samengesteld van diverse categorieën. Van prachtige wildlife en urban city tot vintage foto’s van Hollywood iconen.
Deze prachtige foto’s worden in een gelimiteerde oplage geprint waardoor u altijd iets unieks in huis haalt.

Naast het samenstellen van fotocollecties ontwikkelt Icon Art samen met haar designers en kunstenaars exclusieve prints met uiteenlopende ontwerpen.
Wij leveren onze kunstwerken via de webshop aan de consument en werken ook samen met inrichters, interieurzaken en div. hotels.

Doordat wij uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige materialen zijn onze kunstwerken een ware eyecatcher voor uw interieur.
De foto wordt op Fuji fotopapier geprint en vervolgens afgewerkt met een 5mm hoogglans plexiglas plaat voor een prachtig diepte-effect.
Hierdoor komt de foto echt tot leven en geeft het uw interieur een moderne, chique uitstraling. De speciale high-end afwerking van onze kunstwerken wordt ook in musea gebruikt. Omdat u rechtstreeks van de producent koopt kunnen wij de producten zeer scherp aanbieden en snel leveren.

Omdat wij van mening zijn dat kunst voor eenieder betaalbaar moet zijn bieden wij onze kunstwerken ook aan op minder kostbare materialen zoals canvas. Ons canvas is gemaakt van het beste linnen en wordt met de hand opgespannen. We maken hierbij gebruik van stevige spiellatten zodat de canvas strak wordt opgespannen. Het canvas wordt geleverd inclusief ophangsysteem. Er bestaan grote verschillen in canvas waarbij de goedkopere varianten meer neigen naar plastic. Wij distantiëren ons hiervan door enkel met de beste materialen te werken. Onze canvas kunstwerken zijn verkrijgbaar in een dikte van 20 of 40mm.