Nu tijdelijk 15% KORTING tijdens de lente sale! Galeriekwaliteit Made in Holland! Gratis verzending Met gespecialiseerde transporteur! Beoordeeld als ''Uitstekend'' Check onze reviews! ★★★★★
Nu tijdelijk 15% KORTING tijdens de lente sale! Galeriekwaliteit Made in Holland! Gratis verzending Met gespecialiseerde transporteur! Beoordeeld als ''Uitstekend'' Check onze reviews! ★★★★★

ICON ART SERVICE

Ontdek een wereld van mogelijkheden met onze op maat gemaakte adviesdiensten. Ons toegewijde team staat klaar om je te begeleiden en te adviseren bij elke stap van je project. Of je nu op zoek bent naar professioneel advies om je creatieve visie tot leven te brengen of gebruik wilt maken van onze unieke Photoshop-service om je beelden te transformeren, wij zijn er om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons samen jouw ideeën realiseren!

MARILYN MONROE IN PARIS

 259,00 1.568,00
Dit kunstwerk wordt speciaal op bestelling vervaardigd. De levertijd hiervan is ca. 1 week.
Opties selecteren

Photoshop service

Heeft u er moeite mee om in te schatten of het formaat van uw kunstwerken wel in uw interieur passen? Of vindt u het lastig om er een voorstelling van te maken of het past in de sfeer van uw huis? Maak dan gebruik van onze gratis photoshop service! Lees hieronder hoe deze service, via drie simpele stappen, in zijn werk gaat.1. Maak een foto van de wand waar het kunstwerk komt te hangen. Maak gerust meerdere foto’s uit verschillende hoeken of loodrecht op de wand. Zorg er wel voor, dat de ruimte of wand voldoende belicht is, en het is belangrijk dat de foto’s scherp zijn. Alleen dan krijgt u de beste indruk.

2. Vul dan hieronder uw gegevens in en sleep de foto(‘s) vervolgens naar onderstaand contactformulier en vermeld daarbij het artikelnummer en de gewenste afmeting van het kunstwerk.

3. Vervolgens photoshoppen wij het kunstwerk in uw interieur en krijgt u de bewerkte foto’s binnen 24 uur teruggestuurd!

Maatwerk wanddecoratie

Zit het gewenste formaat er niet bij en wilt u een afwijkend formaat bestellen? Vul dan hieronder de gegevens in en vermeld daarbij de gewenste afmeting van uw kunstwerk. Wij sturen u zo spoedig mogelijk een offerte voor een oplossing op maat.