Nu tijdelijk 15% KORTING tijdens de lente sale! Galeriekwaliteit Made in Holland! Gratis verzending Met gespecialiseerde transporteur! Beoordeeld als ''Uitstekend'' Check onze reviews! ★★★★★
Nu tijdelijk 15% KORTING tijdens de lente sale! Galeriekwaliteit Made in Holland! Gratis verzending Met gespecialiseerde transporteur! Beoordeeld als ''Uitstekend'' Check onze reviews! ★★★★★

ICON ART INSPIRATIE

Bij Icon Art vind je de meest exclusieve en betaalbare kunstwerken voor aan de muur. In slechts enkele stappen hangt er een prachtig werk aan jouw muur!
Van moderne iconische eyecatchers zoals The Rest is History waarin vele celebrities staan te schitteren tot klassieke Oude Meesters zoals de Nachtwacht.

ALUMINIUM DIBOND 3MM

Artwork vervaardigd op glossy aluminium dibond, afgewerkt met een UV-bestendige coating voor een duurzaam effect en extra dieptewerking waardoor deze prachtige eyecatcher echt tot leven komt! Het kunstwerk wordt aan de achterzijde rondom voorzien van een sterk aluminium ophang profiel van 1,5 cm dik. Hierdoor krijgt het kunstwerk een zwevend effect. Doordat het profiel op 5cm uit de rand wordt verlijmd, is het vanaf de zijkant niet zichtbaar. Het achterprofiel zorgt tevens voor extra stabiliteit en voorkomt dat het paneel krom kan trekken.

PLEXIGLAS 5MM

De foto wordt op Fuji fotopapier geprint en vervolgens afgewerkt met 5mm hoogglans plexiglas van 5mm dik. Door het plexiglas worden de kleuren vele malen intenser en daardoor krijgt het een prachtig diepte-effect. De 5mm dikke plexiglasplaat met de foto wordt met een 100% dekkende folie afgewerkt. Als finishing touch wordt het plexiglas rondom gepolijst en aan de achterzijde rondom voorzien van een sterk aluminium profiel van 1,5 cm dik. Hierdoor krijgt uw kunstwerk een zwevend effect. Doordat het profiel op 5cm uit de rand wordt verlijmd, is het vanaf de zijkant niet zichtbaar. Het achter profiel zorgt tevens voor extra stabiliteit en voorkomt dat het paneel krom kan trekken.

Veelgestelde vragen

Wat is de gemiddelde levertijd van mijn bestelling?

De levertijd voor onze wanddecoratie is doorgaans 7 tot 8 werkdagen. Houd er rekening mee dat deze levertijd kan variëren afhankelijk van de drukte en eventuele speciale verzoeken.

Wat zijn de verschillen tussen plexiglas en aluminium dibond?

We bieden twee hoofdmaterialen aan voor onze wanddecoratie: plexiglas en aluminium dibond. Plexiglas heeft een dikte van 5mm en aluminium dibond heeft een dikte van 3mm. Het belangrijkste verschil zit in de afwerking en het effect op de foto. Bij plexiglas wordt de foto aan de achterzijde verwerkt, waardoor er extra dieptewerking en intensere kleuren ontstaan. Bij aluminium dibond wordt de foto aan de voorzijde verwerkt en afgewerkt met een hoogglans laminaat voor een luxe uitstraling.

Is de printkwaliteit hetzelfde voor plexiglas en aluminium dibond?

Ja, de printkwaliteit is bij beide materialen hetzelfde. We gebruiken hoogwaardige printtechnologieën om ervoor te zorgen dat uw foto's scherp en levendig worden afgedrukt, ongeacht het gekozen materiaal.

Kan ik mijn bestelling retourneren als ik niet tevreden ben?

Ja, we streven naar 100% tevredenheid van onze klanten. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw bestelling, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op en wij zullen samen met u een passende oplossing vinden, inclusief retournering en terugbetaling indien nodig.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackingnummer waarmee u de status van uw pakket kunt volgen via de website van de verzendmaatschappij.

Bieden jullie ook maatwerk aan?

Ja, we bieden maatwerk aan voor onze wanddecoratie. Neem contact met ons op met uw specifieke wensen en afmetingen, en ons team zal u graag helpen bij het maken van een gepersonaliseerde bestelling.

Wat maakt Icon Art anders dan andere aanbieders die lagere prijzen hanteren?

Bij Icon Art streven we ernaar om de beste kwaliteit te leveren voor een eerlijke prijs. Onze kunstwerken worden vervaardigd met alleen museumkwaliteit acryl, wat zorgt voor een unieke uitstraling en hoge duurzaamheid. We geloven in het principe dat goedkoop vaak duurkoop is, daarom kiezen we ervoor om te investeren in materialen en vakmanschap om een product van topkwaliteit te leveren dat lang meegaat.